Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem tudjuk ennek egyértelmű magyarázatát, de tény, hogy a legtöbb vendégségben, tárgyaláson az első amit megkérdeznek a - Kávé magazin
részletek »

Ganodermakávé - egy csészényi wellness!

A kávé ivásának története, eredetének Tuti Magazinja. A kávét mindenki szereti, ismeri szerte a világon és a víz után a legtöbbet fogyasztott ital! Itt a Magazinban minden csak a kávéról szól, hírek, érdekességek, szervezetünkre gyakorolt hatása ...
Kávé magazin
Itt vagy: Kávé magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Egészséges kávéval egészséges élet!
A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem tudjuk ennek egyértelmű magyarázatát, de tény, hogy a legtöbb vendégségben, tárgyaláson az első amit megkérdeznek a vendégektől, hogy kér-e kávét? A kávézás egy olyan érzés, közösség formáló erő, ami körül a világ forog, a történelem is formálódik. A kávézás azonban sokak számára nem vállalható, mert felveri a vérnyomást, refluxot okoz, savas felbüfögést, és a koffein miatt, nyugtalanságot, alvászavart. Ezért sokan orvosi tanácsra nem fogyasztanak kávét, ezeket a kellemetlen tüneteket elkerülve!
Az emberek többsége azonban, az orvosi tanács, vagy a negatív tünetek ellenére is szeretne kávét inni, olyan szintű függőség, "szerelem" alakult már ki benne a fekete ital felé!
Ebben az ellentmondásban, és feloldhatatlannak tűnő problémában, a megoldást, egy nagyszerű ötlet hozta meg!
A ganoderma gyógygomba hozzáadásával, egy olyan összetevő került a kávéba, ami nem adott hozzá egy plusz ízt, nem lett gomba ízű a kávé, de a hatásával megváltoztatta a kávé rossz tulajdonságait!
A ganoderma közömbösíti a csersav és a koffein negatív hatásait, így nem savasít, hanem lúgosító kávénak is szokták nevezni!

Több mint 200 hasznos anyagot, összetevőt tartalmaz, amik nagyon jó hatással vannak az immunrendszer működésére, a szervezet öngyógyító képességének a sikerességére, és fontos szerepük van a megelőzésben, és sokszor a gyógyulásban is!

A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítõjükrõl.

Hallott már olyan esetrõl, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

Ez az egészségeskávé : http://azegeszsegeskave.info/

A DXN részérõl egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkbõl.

A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 100 országban, több mint 5 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

Kiváló izû, instans kiszerelésû arabica kávék!

Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja:

http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés elõtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. HVG 2007. november 21


Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - dxn,ganodermakávé,egészséges kávé,koffein,ganoderma kávé,gombás kávé,gyógykávé,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-10-26 12:39:16
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü