Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a terméket. Sokan, egyre többen fogyasztják és így egyre több visszajelzés, terméktapasztalat születik ebben a témában. - Kávé magazin
részletek »

DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.

A kávé ivásának története, eredetének Tuti Magazinja. A kávét mindenki szereti, ismeri szerte a világon és a víz után a legtöbbet fogyasztott ital! Itt a Magazinban minden csak a kávéról szól, hírek, érdekességek, szervezetünkre gyakorolt hatása ...
Kávé magazin
Itt vagy: Kávé magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN kávé
A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a terméket. Sokan, egyre többen fogyasztják és így egyre több visszajelzés, terméktapasztalat születik ebben a témában. Most ismét 3 fogyasztó ossza meg velünk tapasztalatát a DXN wellness kávéival kapcsolatban!
"Évek során kipróbáltam több mindent, több fajta kávét. Az embert megtalálják" a legkülönfélébb termékekkel nap mint nap. Egyszer édesanyám hozott nekem egy furcsa zacskó kávét mondván, hogy ha már úgyis kávézom, akkor legalább egészségeset fogyasszak!
Elég furcsának tűnt elsőre, mert nem tartottam jónak az instant készített termékeket addigi tudásom alapján. Finom volt, nagyon ízlett, ezért jobban megvizsgáltam, elolvastam különböző fórumok írásait és immár 4 éve fogyasztom, nem tudok más kávét meginni. Tapasztalataim, hogy kevesebb alvás is elegendő, energikusabbnak érzem magamat, elmúltak gyomorproblémáim és a vérnyomásom sem "rendetlenkedik". Mindezek nagyon fontosak nekem, mert jelenlegi munkám jellegéből adódóan sokat vezetek és nélkülözhetetlen a folyamatos éberség.

Czank Ferenc
www.czankferenc.wordpress.com

Mindig is az egészséges életmódot kerestem és próbáltam egészségesen élni. Minden igyekezetem ellenére magas lett a vérnyomásom és a sok gyomorsavtól erősen égett a gyomrom. Ez a sok kávézástól volt,mert mindig is erős kávé fogyasztó voltam.Az orvosom adta a vérnyomás csökkentőket és tiltott a kávétól.A kávéról azonban nem tudtam lemondani,ezért az interneten kerestem megoldást. Ekkor bukkantam rá Nagy Gábor honlapjára,ahol nagyon jó dolgokat írt,egy számomra még ismeretlen gyógykávéról,a ganodermás kávéról. Gondoltam kipróbálom,vesztenivalóm nincs. Beregisztráltam a honlapra és megvettem az első doboz kávémat. Az első benyomásom az volt,hogy nagyon finom volt,ízlett a kávé. Pár nap múlva arra figyeltem fel,hogy jobban érzem magam,nem ég a gyomrom.Ez nagyon jó érzés volt.Pár hónap múlva lehetett csökkenteni a vérnyomás csökkentő gyógyszert is.Két év ganoderma fogyasztása után már abba tudtam hagyni a gyógyszer szedését is.Jól érzem magam,fittebb vagyok és kevesebb alvással is kipihentnek érzem magam. Nekem ez a tapasztalatom a ganoderma fogyasztásával kapcsolatban.
Szemerédi István
http://szepikave.dxn.hu/

Miután megrendeltük az első doboz DXN ganodermás kávénkat, azt már az első néhány nap kávézás után észrevettem, hogy a kávé elfogyasztása után nem lépnek fel azok a kellemetlen tünetek - gyomorégés, nyugtalanság a fáradtság ellenére -, amelyek miatt már jó ideje problémám volt a kávéivással, és más, alternatív megoldásokat kerestem.
Kipróbáltam a gabonakávékat is, rizs- vagy zabtejjel, de ezeknek valahogy nem volt olyan íze! Mégsem tudtam tehát lemondani a valódi arabica kávéról, az íze és a hozzá fûződő "szertartás" miatt, ami nálunk már otthon, gyerekkoromban nagyon fontos volt!
Mára már - férjem szavával élve - "beleszerettünk" a ganodermás kávé ízébe, különösen finom utóízébe!
Azt tapasztaljuk, hogy sokkal energikusabbak vagyunk, a napközbeni fáradtságok eltűntek, kevesebb alvással is kipihentnek érezzük magunkat.
És még egy, számomra nagyon fontos megfigyelés: amióta a ganodermás kávét iszom, nem kívánom annyira az édességet! Előzőleg szinte minden este - a legrosszabb időszak az édességevésre! - ellenállhatatlan vágy tört rám, hogy bekapjak valami csoki-félét, és ha netalán nem volt otthon ilyesmi, szinte kétségbeestem!
Ez mára teljesen megszűnt!

Hegyessy Mari
http://gombakavehaz.dxn.hu/
Hirdetés
Szemerédi István Szemerédi István
http://szepikave.dxn.hu/
Hegyessy Mari Hegyessy Mari
http://gombakavehaz.dxn.hu/
Czank Ferenc Czank Ferenc
http://czankferenc.wordpress.com/en-tortenetem/
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - mlm,dxn,kávé,ganoderma kávé,ganodermakávé,gomás kávé,egészséges kávé,reflux,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-03-20 16:22:14
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü