Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávé márkák termékek képes leírás - Kávé.tlap.hu
részletek »

Kávé márkák termékek - Kávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kave.tlap.hu » Kávé márkák termékek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Coffeein - A minőség íze

Coffeein - A minőség íze

Webáruházunkban kiváló minőségű 100% arabica kávékat árulunk, amelyek a különböző nagy kávétermesztő országokból származnak. A webáruházunkban található kávékat mi magunk pörköljük és csomagoljuk. Ez garantált frissességet jelent, ugyanis sosem árulunk 14 napnál régebben pörkölt kávét. Szlovákiában megnyitottuk saját kávépörköldénket azzal a céllal, hogy fogyasztóink asztalára jó minőségű, garantáltan frissen pörkölt kávé kerüljön. Kínálatunkban csak az általunk készített saját kávét forgalmazzuk, amely a COFFEEIN márkanevet kapta. Próbálja ki különönböző, saját kezűleg pörkölt kávéinkat!

MAKKA Beauty Coffee

MAKKA Beauty Coffee

Napjainkban a modern és elfoglalt nők életvitele és a megnövekedett igények keltettek életre számos olyan innovatív lehetőséget és megoldást, melyek segítségével az egészség és a szépség iránti elvárások megvalósíthatóak és kielégíthetőek. Az egészségtudatos életmód és a szépség megőrzése kiemelten fontos témakör napjainkban, hiszen a rohanó életmód és az időhiány gyakran nyomot hagyhat korunk hölgyein. Ha meggyőztük, válassza a Vitálvár Kft. termékét, és rendelje meg a Beauty Coffee-t webáruházunkból!

Kávégépek

Kávégépek

Kávégépek, melyekkel pörgősebb az élet. Kávégépek melyekkel egy gombnyomás és hamisítatlan krémes kávét kap. Kávégépekhez mi biztosítjuk Önnek a minőségi kávé alapanyagát, mi töltjük fel és mi tartjuk karban a kávégépeket. Kávégépek gond és probléma nélkül, hogy önfeledten tudja élvezni Ön is a reggeli, vagy az ebéd utáni kávéját. Kávégépek és kávégépek közt óriási különbségek vannak, mi biztosítjuk Önnek a magas minőséget. Kattintson és ismerje meg kávégépek termékeinket oldalunkon. Kávégépek, melyekhez örök garanciát is adunk Önnek

Kávé magazin hírek
Olcsó mérget iszunk naponta?
Olcsó mérget iszunk naponta? Sokunk számára a kávé már nem az, ami volt. Folyamatosan rohanunk, sietünk, így annak is örülünk, ha az automatához eljutva bedobunk egy érmét és máris kész a fekete, amit ugyanolyan gyorsan felhajtunk és már ott sem vagyunk. Az automatákban található instant kávé sokkal több vegyi anyagot tartalmaz, mint az őrölt kávébab. A szervezet nincs felkészülve egy ilyen...
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness! A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem...
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a...
Cocozhi forró csoki

Cocozhi forró csoki

DXN Cocozhi forró csoki - fenséges lágy ízzel minden korosztálynak! A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Café Rosé biokávé

Café Rosé biokávé

Café Rosé bio kávékeverékek alapanyagaként 100 %-ban bio nyers kávékat importálunk a világ minden részéről. Dél- és Közép-Amerika, Afrika, India és Indonézia legmagasabb minőségű, úgynevezett specialty bio nyers kávéit használjuk fel a pörkölésnél. Kávékeverékek készítése során 9 fajta biokávét használunk fel. Termékünket Biokontroll Hungária ellenőrzi és tanúsítja. Élvezze a kemikália mentes tiszta bio kávék aromáját és ízvilágát! Bio kávék fogyasztásának társadalmi felelősségvállalása megnyilvánul a környezet- és természet védelmében, újrahasznosításban és az egészséges élet védelmében. Kávéink magas fekvésű területekről származnak, melyek a minőségi kávétermesztés legfontosabb követelménye.

1gombóc

1gombóc

http://1gomboc.hu - 1gombóc, 1 óriási ötlet Fagylaltgombócok egyesével csomagolva. A fagylaltárusítás terén eddig fellépő összes problémára megoldást ad, az egyesével csomagolt fagyigombóc, melyet jelenleg 4 féle ízben ajánlunk szíves figyelmébe. Nincs szükség fagylalt pultra, fagylaltkanálra, fagylaltkanálmosó gépre, a berendezések működtetéséhez szükséges egyéb engedélyekre, csak egy mélyhűtőre, melyből bármikor szervírozhatóak a kimért, tökéletes méretű és formájú gombócok.

Segafredo

Segafredo

Minden emberben szunnyad a vágy a Dolce Vita után. A Segafredo kávéházban Olaszország varázslata rejtőzik. Az üzlet kialakítása, színei (piros, fekete, fehér) olaszos hangulatot adnak az Espresso-nak. Egy élvezetes korty és már egy kicsit olasznak érezzük magunkat. Varázsütésként megélénkül, felfrissül testünk és gondolkodásunk. Kedvünk támad flörtölni, gesztikulálni. Hirtelen új, örömteli pillanatokat nyújt a nap. Valójában csak egy kávét ittunk. Azonban nem akármilyet, Segafredo-t a valódi olasz kávét. Az üzletben kapható és fogyasztható kávé a legjobb minőségű aroma és zamatú Segafredo. Ugyanis többféle kávé őrleménye létezik a Segafredo-nak. Ebből a csúcsminőségű a fekete csomagolású és csak az ilyen franchise Segfredo Espressokban kapható, különleges ősi velencei módon pörkölt kávé. Az, hogy ez a típusú Segafredo minden más kávénál eredetibb, olasz életérzést közvetít, több oka is van: -Termesztés-, ami gondosan kultivált magasan fekvő hegyek Dél és Közép Amerika lankáin történik. A kávénak az úgynevezett arabica fajtája terem itt meg. A robuszta kávé fajta pedig Ázsia és Afrika bizonyos jó klímájú helyein terem. -Keverés- El is értünk az egyik nagyon fontos művelethez

Lazzarin kávé

Lazzarin kávé

Amit a kávéról tudni kell A kávé egyrészt a kávécserje nevű örökzöld növény termésének, a kávébabnak a feldolgozott magja, másrészt az ebből készített kesernyés ízű, élénkítő hatású ital. A kávé fő hatóanyaga a koffein, de ma már létezik olyan egészséges kávé is, amely a koffein káros mellékhatása nélkül is élénkít. A szó eredete A kávé szó eredetének megfejtésére két megoldás is kínálkozik. Az elterjedtebb vélemény szerint egy etiópiai vidék, Kaffa nevéből származik, ahonnan a kávét Jemenbe szállították. A másik lehetőség az arab kahwa () szó - amelyb?l a mi kávé szavunk ered -, ez azonban eredetileg bort jelentett, s csak később vitték át a megnevezést a fekete italra (a fekete leves sohasem jelentett fekete kávét). A 16. században már az egész arab világban a főzött, élénkítő hatású italt jelentette. Termesztése Bár a Coffea nemzetség nagy létszámú, csak két jelentős tagjának terméséből készítenek kávét: az arab kávéból (Coffea arabica) és a Coffea robustából. A két faj környezeti igényei erősen eltérőek. A Coffea arabica adja a jobb kávéalapanyagot, de kényesebb a robustánál, termesztése sok körültekintést és gondosságot igényel. A kávécserjék fejl?déséhez a tökélet

Bravos

Bravos

A Bravos kávécsalád Afrika, Ázsia, Közép és Dél-Amerika trópusi övezetében termő nemesített robusta - arabica nyerskávék keverékéből készül. A jellegzetes zamatot, illatot és aromát szakszerű pörköléssel érjük el. A szemes és őrölt Bravos kávékból a forgalomban lévő főzőgépeken elkészíthetők a tradícionális eszpresszó, capuccino és filter kávéfőzetek.

Tuti menü