Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávé márkák termékek képes leírás - Kávé.tlap.hu
részletek »

Kávé márkák termékek - Kávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kave.tlap.hu » Kávé márkák termékek
Keresés
Találatok száma - 10 db
MAKKA Beauty Coffee

MAKKA Beauty Coffee

Napjainkban a modern és elfoglalt nők életvitele és a megnövekedett igények keltettek életre számos olyan innovatív lehetőséget és megoldást, melyek segítségével az egészség és a szépség iránti elvárások megvalósíthatóak és kielégíthetőek. Az egészségtudatos életmód és a szépség megőrzése kiemelten fontos témakör napjainkban, hiszen a rohanó életmód és az időhiány gyakran nyomot hagyhat korunk hölgyein. Ha meggyőztük, válassza a Vitálvár Kft. termékét, és rendelje meg a Beauty Coffee-t webáruházunkból!

Kávégépek

Kávégépek

Kávégépek, melyekkel pörgősebb az élet. Kávégépek melyekkel egy gombnyomás és hamisítatlan krémes kávét kap. Kávégépekhez mi biztosítjuk Önnek a minőségi kávé alapanyagát, mi töltjük fel és mi tartjuk karban a kávégépeket. Kávégépek gond és probléma nélkül, hogy önfeledten tudja élvezni Ön is a reggeli, vagy az ebéd utáni kávéját. Kávégépek és kávégépek közt óriási különbségek vannak, mi biztosítjuk Önnek a magas minőséget. Kattintson és ismerje meg kávégépek termékeinket oldalunkon. Kávégépek, melyekhez örök garanciát is adunk Önnek

Cocozhi forró csoki

Cocozhi forró csoki

DXN Cocozhi forró csoki - fenséges lágy ízzel minden korosztálynak! A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Kávé magazin hírek
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a terméket. Sokan, egyre többen fogyasztják és így egyre több visszajelzés, terméktapasztalat születik ebben a témában. Most ismét 3 fogyasztó ossza meg velünk tapasztalatát a DXN wellness kávéival kapcsolatban! "Évek során kipróbáltam több mindent, több fajta kávét. Az embert...
DXN kávé tapasztalatok
DXN kávé tapasztalatok DXN ganoderma kávé, nem csak egy márka a sok közül. Nem csak egy kávé, ami...
Az egészségvédő kávéfogyasztásról
Az egészségvédő kávéfogyasztásról A mértékletes kávéfogyasztás segít a megfelelő vérnyomás és vércukorszint...
Cellini Caffé Magyarország

Cellini Caffé Magyarország

1925-ben indította el vállalkozását Amleto Pieri, mind zöldkávé kereskedő az Olasz piacon. 1946 December 4-én fiaival (Umberto és Sergio) nagykereskedelmi jogot kapott a gyarmati termékek nagykereskedelmére. Sergio Pieri, Paolo édesapja, Luigi, Marco, és Giovanni folytatták a kávépörkölési tevékenységet, amelyet még édesapjuk kezdett el. Az espresso tradíció terén szerzett mélyreható tapasztalatával, a minőség melletti elkötelezettségével, minden egyes kávészem gondos kiválogatásával készítette ?Torrefazione Caff? Columbia? termékét, amely kizárólag kávészakértőknek készült, és 5 éven belül piacvezető lett a Toszkánaban. A Cellini hivatalosan 1985-ben alakult, amikor a Columbia egyesült két másik történelmi Olasz, vezető kávémárkával: Az egyik a Filicori, amelyet 1883-ban alapították Bolognában, a másik pedig az Eureka, amely 1933-tól működött Genovában. 1992-ben Mr. Lutz Quasdorf csatlakozásának köszönhetően (német partnerünk 30 év tapasztalattal az eredeti Olasz Espresso kávé forgalmazás területén), aki együttműködési megállapodást kötött Mr. Giovanni Pierivel, megkezdődött a Cellini márkanév bevezetése a nemzetközi piacokon, amely jelentős növekedést és fejlesztéseket hozott.

Café Rosé biokávé

Café Rosé biokávé

Café Rosé bio kávékeverékek alapanyagaként 100 %-ban bio nyers kávékat importálunk a világ minden részéről. Dél- és Közép-Amerika, Afrika, India és Indonézia legmagasabb minőségű, úgynevezett specialty bio nyers kávéit használjuk fel a pörkölésnél. Kávékeverékek készítése során 9 fajta biokávét használunk fel. Termékünket Biokontroll Hungária ellenőrzi és tanúsítja. Élvezze a kemikália mentes tiszta bio kávék aromáját és ízvilágát! Bio kávék fogyasztásának társadalmi felelősségvállalása megnyilvánul a környezet- és természet védelmében, újrahasznosításban és az egészséges élet védelmében. Kávéink magas fekvésű területekről származnak, melyek a minőségi kávétermesztés legfontosabb követelménye.

Hirdetés
1gombóc

1gombóc

http://1gomboc.hu - 1gombóc, 1 óriási ötlet Fagylaltgombócok egyesével csomagolva. A fagylaltárusítás terén eddig fellépő összes problémára megoldást ad, az egyesével csomagolt fagyigombóc, melyet jelenleg 4 féle ízben ajánlunk szíves figyelmébe. Nincs szükség fagylalt pultra, fagylaltkanálra, fagylaltkanálmosó gépre, a berendezések működtetéséhez szükséges egyéb engedélyekre, csak egy mélyhűtőre, melyből bármikor szervírozhatóak a kimért, tökéletes méretű és formájú gombócok.

Segafredo

Segafredo

Minden emberben szunnyad a vágy a Dolce Vita után. A Segafredo kávéházban Olaszország varázslata rejtőzik. Az üzlet kialakítása, színei (piros, fekete, fehér) olaszos hangulatot adnak az Espresso-nak. Egy élvezetes korty és már egy kicsit olasznak érezzük magunkat. Varázsütésként megélénkül, felfrissül testünk és gondolkodásunk. Kedvünk támad flörtölni, gesztikulálni. Hirtelen új, örömteli pillanatokat nyújt a nap. Valójában csak egy kávét ittunk. Azonban nem akármilyet, Segafredo-t a valódi olasz kávét. Az üzletben kapható és fogyasztható kávé a legjobb minőségű aroma és zamatú Segafredo. Ugyanis többféle kávé őrleménye létezik a Segafredo-nak. Ebből a csúcsminőségű a fekete csomagolású és csak az ilyen franchise Segfredo Espressokban kapható, különleges ősi velencei módon pörkölt kávé. Az, hogy ez a típusú Segafredo minden más kávénál eredetibb, olasz életérzést közvetít, több oka is van: -Termesztés-, ami gondosan kultivált magasan fekvő hegyek Dél és Közép Amerika lankáin történik. A kávénak az úgynevezett arabica fajtája terem itt meg. A robuszta kávé fajta pedig Ázsia és Afrika bizonyos jó klímájú helyein terem. -Keverés- El is értünk az egyik nagyon fontos művelethez

 Eduscho

Eduscho

Genießen Sie Ihre Auszeit in der Welt anspruchsvoller Kaffeekultur, genussvoller Momente, ausgezeichneten Geschmacks und bester Qualität. Genießen Sie Ihre Auszeit in der Welt anspruchsvoller Kaffeekultur, genussvoller Momente, ausgezeichneten Geschmacks und bester Qualität. Genießen Sie Ihre Auszeit in der Welt anspruchsvoller Kaffeekultur, genussvoller Momente, ausgezeichneten Geschmacks und bester Qualität.

Lazzarin kávé

Lazzarin kávé

Amit a kávéról tudni kell A kávé egyrészt a kávécserje nevű örökzöld növény termésének, a kávébabnak a feldolgozott magja, másrészt az ebből készített kesernyés ízű, élénkítő hatású ital. A kávé fő hatóanyaga a koffein, de ma már létezik olyan egészséges kávé is, amely a koffein káros mellékhatása nélkül is élénkít. A szó eredete A kávé szó eredetének megfejtésére két megoldás is kínálkozik. Az elterjedtebb vélemény szerint egy etiópiai vidék, Kaffa nevéből származik, ahonnan a kávét Jemenbe szállították. A másik lehetőség az arab kahwa () szó - amelyb?l a mi kávé szavunk ered -, ez azonban eredetileg bort jelentett, s csak később vitték át a megnevezést a fekete italra (a fekete leves sohasem jelentett fekete kávét). A 16. században már az egész arab világban a főzött, élénkítő hatású italt jelentette. Termesztése Bár a Coffea nemzetség nagy létszámú, csak két jelentős tagjának terméséből készítenek kávét: az arab kávéból (Coffea arabica) és a Coffea robustából. A két faj környezeti igényei erősen eltérőek. A Coffea arabica adja a jobb kávéalapanyagot, de kényesebb a robustánál, termesztése sok körültekintést és gondosságot igényel. A kávécserjék fejl?déséhez a tökélet

Hirdetés
Bravos

Bravos

A Bravos kávécsalád Afrika, Ázsia, Közép és Dél-Amerika trópusi övezetében termő nemesített robusta - arabica nyerskávék keverékéből készül. A jellegzetes zamatot, illatot és aromát szakszerű pörköléssel érjük el. A szemes és őrölt Bravos kávékból a forgalomban lévő főzőgépeken elkészíthetők a tradícionális eszpresszó, capuccino és filter kávéfőzetek.

Tuti menü