Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb hasznos linkek képes leírás - Kávé.tlap.hu
részletek »

Egyéb hasznos linkek - Kávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kave.tlap.hu » Egyéb hasznos linkek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Kávészakértő, barista tanfolyam Budapesten

Kávészakértő, barista tanfolyam Budapesten

Mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen baristának lenni? Akkor ez a tanfolyam Neked szól! A Barista tanfolyamot mindazoknak ajánljuk akik vendéglátós szakmában dolgoznak, vendéglátóhelyet terveznek nyitni vagy azt vezetnek, nyitni vagy már azt vezetnek, a kávékészítést és fogyasztást szakmájuknak tekintik, vagy inyenc kávéfogyasztók, akik a kávé cserjétől a csészéig teljes egészében szeretnék ismerni a kávé kalandos útját. Miért éri meg részt venni a barista tanfolyamon? A barista tanfolyam résztvevői megtanulnak: Mindent a kávé útjáról a cserjétől, a termelőktől a csészénkig Tökéletes eszpresszó és más kávéitalokat készíteni, az ehhez szükséges összes feltételt, körülményt, módszert megismerik. Különbséget tenni a kávé alapanyagok között. Professzionálisan kávét kóstolni. Tejhabot készíteni, és bevezetést kapnak a latte art világába. Új kávé recepteket és kávé koktélokat készíteni. Gépet és darálót beállítani, és megértik a karbantartás, ellenőrzés folyamatos szükségességét. Gyere hozzánk, a kávékészítés mestere lehetsz!

KitchenAid kávéfőző

KitchenAid kávéfőző

Cégünk hivatalos KitchenAid viszonteladó és szerviz is egyben. Weboldalunkon megtekintheti KitchenAid robotgépeinket és konyhai kiegészítőinket, melyek segítségével a sütés-főzés gyerekjáték! Termékeink között megtalálhatók kávédarálók, kávéfőzők, robotgépek, citromfacsarók, fagylaltkészítők, hurka-kolbász töltők, húsdarálók stb. Tekintse meg weboldalunk további kínálatát! Rendelését leadhatja e-mailben, személyesen, vagy akár telefonon keresztül is. Igény esetén házhoz is szállítjuk a kiválasztott terméket. Robotgépeinkre 5, multifunkciós és turmix gépeinkre pedig 3 év jótállás vonatkozik, és garanciális meghibásodás esetén nem keresünk kibúvókat a fizetős javítás érdekében!

Barista eszközök

Barista eszközök

Cégünk báreszközök, bárkellékek, illetve barista eszközök és barista kellékek forgalmazásával foglalkozik kis- és nagykereskedelmi szinten egyaránt. A tökéletes kávé elkészítéséhez minden lépésünk meghatározó, ezért a jó minőségű barista eszközök és kellékek használata nélkülözhetetlen. A szakszerű kávé elkészítéséhez oldalunkon a kávéscsészétől a tejhabosítón, tömörítő, tisztító- és mérőeszközökön át egészen a kávédarálóig minden eszközt beszerezhet. Alsó vásárlási limitet nem alkalmazunk, ezért akár kis mennyiségű báreszközök megvásárlására is van lehetőség. Iratkozzon fel titkos ajánlatainkra, hogy minden különleges akciónkról időben értesülhessen!

Kávé magazin hírek
Olcsó mérget iszunk naponta?
Olcsó mérget iszunk naponta? Sokunk számára a kávé már nem az, ami volt. Folyamatosan rohanunk, sietünk, így annak is örülünk, ha az automatához eljutva bedobunk egy érmét és máris kész a fekete, amit ugyanolyan gyorsan felhajtunk és már ott sem vagyunk. Az automatákban található instant kávé sokkal több vegyi anyagot tartalmaz, mint az őrölt kávébab. A szervezet nincs felkészülve egy ilyen...
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness! A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem...
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a...
Italautomata

Italautomata

Italautomatával a mindennapok során gyakran összefutunk. Sokan is használják, mivel milyen jól esik egy gyors hűs ital elfogyasztása egy meleg nyári napon, vagy éppen egy meleg ital elfogyasztása a zord időben. Az oldalon minden olyan linket megtaláltok ami az Italautomata témakörrel kapcsolatos. Megpróbáltunk minden olyan témakört reprezentálni ami lényeges, az összes általunk ismert italautomata forgalmazót, szervizet összegyűjtöttük a számodra, jól szelektált dobozokban, ami lefedi a téma iránt való érdeklődést!

Háztartási kávéfőzőkről

Háztartási kávéfőzőkről

Számos kávéfőzőgép létezik, azonban amit napi gyakorisággal használunk otthon, annak a működéséről elég keveset tudunk. Tudja Ön, hogy mi a különbség a nyílt és zárt rendszerű kávéfőzőgépek között? Mi az a perkolátor rendszerű kávégép? A kávé minősége, pörkölése és őrlése meghatározza a kávé jóságát. A nyílt rendszerű kávéfőzési módszerekhez mindenféle, a kereskedelemben kapható kávé megfelelő, általában a világosabb színre pörkölt kávékat kedvelik. Az espresso-rendszerű kávéhoz, különösen a nagy nyomással működő gépekhez a sötétebb pörkölésű kávék az előnyösebbek.

Assistent kávé őrlő

Assistent kávé őrlő

Válassza az Assistent Original robotgépet, ha robusztus, nagy teljesítményű, és megbízható konyhagépet keres! Ma már számos kiegészítőt lehet vásárolni a robotgéphez, például liszt év kávé őrlőt, narancs facsarót, turmix fejrészt, müzli készítőt, zöldség szeletelőt, húsdarálót, de tervező csapatunk folyamatosan töri a fejét a következő újdonságon. Tekintse meg budaörsi irodánkban az Assistent robotgépeket működés közben! Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van a személyes vásárlásra, de igény esetén futárszolgálattal házhoz is szállítjuk a terméket Önnek.

Kávé automaták forgalmazása, gyártása

Kávé automaták forgalmazása, gyártása

A debreceni Aranypont 2003 Kft, ital, étel, és kávéautomaták gyártását, szervizelését, és üzemeltetését végzi, immáron közel 10 éve az ügyfelek teljes megelégedésére. Automatáink a legszélesebb körű igényeket is képesek kielégíteni, mind üzemeltetési, mind pedig termékminőségi téren. Cégünk mindenféle más automatákhoz is gyárt és üzemeltet távfelügyeleti rendszereket, melyek segítségével megkönnyíti az automaták szervizelését, illetve megszünteti a felesleges helyszíni kiszállásokat. Fő működési területünk Szabolcs Szatmár és Hajdú Bihar megye, illetve Debrecen.

Kávégép szerviz

Kávégép szerviz

Kávégép szervizünk vállalja - nagy szakmai tapasztalattal, márkaszervizünk megbízhatóságával, kedvező javítási költséggel, gyors alkatrész ellátással vendéglátó ipari karos professzionális kávéfőzőgépek szervizelését, felújítását (La San Marco, Faema, La Scala, Rancilio, La pavoni, stb.), valamint szuperautomata és félautomata kávéfőző gépek javítását (Saeco, Philips, Spidem, Gaggia, Solis, stb. kávégépek minden típusát szervizeljük). Ezen kívül vállaljuk kávéautomaták és üdítő italautomaták ingyenes kihelyezését és üzemeltetését Budapesten és Pest megyében.

Depresszió pánikbetegség nélkül

Depresszió pánikbetegség nélkül

Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek tűnt! De állandóan megvallottam a hitemet, leírtam, kimondtam néha kikiabáltam a hitemet a gyógyulásban! Imádkoztam, hálát adtam és kértem Istent mutasson valami kiutat, segítsen megtalálnom a gyógyulás útját!

Hirdetés
Kávé Jelvény kitűző

Kávé Jelvény kitűző

A célok akkor teljesednek be ha mindig szemünk elött tartjuk! Mi segítünk ebben! Rendeljen felíratos, emblémás célkitűzőket, jelvényt, hűtőmágnest, sőrnyítót vagy tükröt! Miért jelvény? Mindenki megmutathatja egyéniségét. Divatkellék, kiegészítőként is használható. Megfizethető, személyre szabott ajándék. A jelvény kiváló reklámajándék. Egy rendezvény kitűnő kelléke lehet, hiszen összetartozást fejez ki, ugyanakkor emléktárgyként is kiváló. Civil szervezetek, egyesületek, alapítványok támogatását is szolgálhatja, ugyanakkor viselői személyes példát adva felhívják mások figyelmét az adott civil szervezet céljaira, további támogatókat szerezve ezzel.

Kávés Jelvény rendelés

Kávés Jelvény rendelés

Olcsó jelvény, Egyedi, logózott jelvények, kitűzők, hűtőmágnesek, üvegnyitós hűtőmágnesek, kulcstartók, üvegnyitós kulcstartók, tükrös jelvények, tükrös kulcstartók, szalagos kitűzők készítését vállaljuk kis és nagy tételben rövid határidővel kiváló minőségben. Miért jelvény? Mindenki megmutathatja egyéniségét. Divatkellék, kiegészítőként is használható. Megfizethető, személyre szabott ajándék. A jelvény kiváló reklámajándék. Egy rendezvény kitűnő kelléke lehet, hiszen összetartozást fejez ki, ugyanakkor emléktárgyként is kiváló. Civil szervezetek, egyesületek, alapítványok támogatását is szolgálhatja, ugyanakkor viselői személyes példát adva felhívják mások figyelmét az adott civil szervezet céljaira, további támogatókat szerezve ezzel.

Magad Pártja

Magad Pártja

KIKET KERESÜNK ÉS VÁRUNK A SORAINK KÖZÉ? Akik nem szeretik, ha mindig mások mondják meg nekik mi a helyes és mi nem! Akik nem szeretik, ha mindig mások döntenek a sorsukról, jövőjükről! Akik nem hibásokat és felelősöket keresnek mindig! Akik mernek vezetővé válni és felvállalni olyan értékeket amik előre viszik az emberiség sorsát! Akik tudnak és akarnak értékeket létrehozni! Akik túl tudnak lépni egyéni érdekeiken és hasznukon a közösség érdekében! Akiket nem a pénz és a hatalom birtoklása írányit hanem szolgálni akarnak embertársaik felé! Akiket nem az előitéleteik vezetnek és mernek messzebbre látni mint az átlag emberek! Akik nem másokat lenyomva akarnak érvényesülni és nem mások hibáiból akarnak politikai tőkét kovácsolni! MINDENKIT AKI TENNI AKAR A JÖVŐJÉÉRT ÉS SZERETNE EGY EGÉSZSÉGES IDŐSKORT JÓLÉTBEN ÉS SZÜKSÉGEK NÉLKÜL!

Tuti menü